Et hundeliv

Min hund ser TVHundetrening

Posted by Karoline Sun, December 02, 2007 21:17:41

Nå har vi sett enda en episode av 'Hundeskolen' og det er helt klart at hun følger med på hundene som vises på TV. Hun er fullstendig fasinert. Ørene vibrerer også etter lydene hun hører. Det er veldig artig å se.

Jeg får ta serien opp på DVD så kan jeg spille den hver gang hun skal være alene smiley

Mote hunderEpisoder i hverdagen

Posted by Karoline Mon, November 12, 2007 22:09:45

Desverre finnes det også mote innenfor hunder. Jeg synest det er dyreplageri at en hund skal tilbringe det meste av sitt liv i en Gucci veske eller at hunder skal bli brukt som penisforlengere for å støtte opp under et image.

Alle hunder er søte på sin måte og spesiellt de helt små, men de er altså hunder. Selv den minste hund er ulv i sinnet. La din hund være hund så får du også en gladere hund og kanskje litt bedre samvittighet selv også.

En hund er ingen ny mode og det er uakseptabelt å "kvitte" seg med den når man går lei. Anskaffer du deg en hund har du et ansvar og forplikter deg til å gjøre det beste for hunden så lenge den måtte leve. Tror du ikke du kan oppfylle dette så IKKE anskaff deg en hund!!

En liten utblåsning der....blir bare så forbanna når jeg ser unge "doller" med en liten hund i en veske overalt hvor jeg går.

HundeskolenHundetrening

Posted by Karoline Mon, November 12, 2007 21:38:07

Selvfølgelig følger også jeg med i Hundeskolen på TV2. For dem som ikke har sett det så er det et reality program hvor hund og eier oppholder seg i en "leir". Hver dag skal de trene på forskjellige oppgaver og den dårligste må reise hjem.

Synest egentlig det er litt teit, men nå er det jo hunder med så da smiley. Det er jo også en "muskelhund" med og det synest jeg er veldig bra. Det er veldig bra at det er en Staffordshire Bull Terrier og en boxer med slik at alle kan se at det er noen gode og flinke hunder.

Det som bekymrer meg litt er at det er flere av hundene som er litt opp i årene og fremdeles ikke kan enkle komandoer som sitt og dekk, det er VELDIG skremmende smiley og sier mye om eierne.

Egentlig burde det være slik at de som gjør det dårligst får bli i treningsleiren da det er de som trenger treningen mest.

Heldigvis kan probrammet bidra til at andre udugelige hundeeier hjemme i sofaen får noen tips og kanskje blir litt motivert til å lætte ræven en gang i blandt for å gjøre noe for og med sin hund.

Frøya hunden min satt sist søndag med snuten helt opp til skjermen og følgte med på hver huns. Hun reagerte også på komandoen "søk". Det var veldig artig å se. Kanskje hunden min også har litt glede av programmet smiley

Første bloggFrøya

Posted by Karoline Sun, November 11, 2007 22:07:08

Ja, så har også jeg startet en blogg. Jeg som svor at det skulle jeg aldri :-) Jeg har hater ordet blogg. Ordet 'blogg' er overalt og jeg er mektig lej av det. Burde bare kalles dagbok i steden, men det er vel ikke så fengende.