Et hundeliv

Et hundeliv

Et hundeliv

Denne blogg vil beskrive livet med min kjære amstaff Frøya. Du kan lese om øyeblikk i en hunds liv og om vår kamp mot raseforbud og fordommer mot såkallte "muskelhunder".

Mote hunder

Episoder i hverdagenPosted by Karoline Mon, November 12, 2007 22:09:45

Desverre finnes det også mote innenfor hunder. Jeg synest det er dyreplageri at en hund skal tilbringe det meste av sitt liv i en Gucci veske eller at hunder skal bli brukt som penisforlengere for å støtte opp under et image.

Alle hunder er søte på sin måte og spesiellt de helt små, men de er altså hunder. Selv den minste hund er ulv i sinnet. La din hund være hund så får du også en gladere hund og kanskje litt bedre samvittighet selv også.

En hund er ingen ny mode og det er uakseptabelt å "kvitte" seg med den når man går lei. Anskaffer du deg en hund har du et ansvar og forplikter deg til å gjøre det beste for hunden så lenge den måtte leve. Tror du ikke du kan oppfylle dette så IKKE anskaff deg en hund!!

En liten utblåsning der....blir bare så forbanna når jeg ser unge "doller" med en liten hund i en veske overalt hvor jeg går.

  • Comments(2)//hundeliv.theamstaff.com/#post3