Et hundeliv

Et hundeliv

Et hundeliv

Denne blogg vil beskrive livet med min kjære amstaff Frøya. Du kan lese om øyeblikk i en hunds liv og om vår kamp mot raseforbud og fordommer mot såkallte "muskelhunder".

Hundeskolen

HundetreningPosted by Karoline Mon, November 12, 2007 21:38:07

Selvfølgelig følger også jeg med i Hundeskolen på TV2. For dem som ikke har sett det så er det et reality program hvor hund og eier oppholder seg i en "leir". Hver dag skal de trene på forskjellige oppgaver og den dårligste må reise hjem.

Synest egentlig det er litt teit, men nå er det jo hunder med så da smiley. Det er jo også en "muskelhund" med og det synest jeg er veldig bra. Det er veldig bra at det er en Staffordshire Bull Terrier og en boxer med slik at alle kan se at det er noen gode og flinke hunder.

Det som bekymrer meg litt er at det er flere av hundene som er litt opp i årene og fremdeles ikke kan enkle komandoer som sitt og dekk, det er VELDIG skremmende smiley og sier mye om eierne.

Egentlig burde det være slik at de som gjør det dårligst får bli i treningsleiren da det er de som trenger treningen mest.

Heldigvis kan probrammet bidra til at andre udugelige hundeeier hjemme i sofaen får noen tips og kanskje blir litt motivert til å lætte ræven en gang i blandt for å gjøre noe for og med sin hund.

Frøya hunden min satt sist søndag med snuten helt opp til skjermen og følgte med på hver huns. Hun reagerte også på komandoen "søk". Det var veldig artig å se. Kanskje hunden min også har litt glede av programmet smiley

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Karoline Sun, January 20, 2008 22:46:43

Så var der det en Staffordshire Bullterrier med navn Lotta som vandt hundeskolen. Nå kan alle se at muskelhunder kan brukes til andre ting enn kun som penis-forlenger. SBT var en av de raser som stod på forbudslisten i 2004 i Norge, men som ble reddet i siste liten. Dette er super god reklame for SBT og muskelhunder generellt.

Dette er den beste måten å vende sind på. Det er nok ingen lenger som har sett programmet som tenker på SBT som en "mean killing machine".

Gratulerer