Et hundeliv

Et hundeliv

Et hundeliv

Denne blogg vil beskrive livet med min kjære amstaff Frøya. Du kan lese om øyeblikk i en hunds liv og om vår kamp mot raseforbud og fordommer mot såkallte "muskelhunder".

Mote hunder

Episoder i hverdagenPosted by Karoline Mon, November 12, 2007 22:09:45

Desverre finnes det også mote innenfor hunder. Jeg synest det er dyreplageri at en hund skal tilbringe det meste av sitt liv i en Gucci veske eller at hunder skal bli brukt som penisforlengere for å støtte opp under et image.

Alle hunder er søte på sin måte og spesiellt de helt små, men de er altså hunder. Selv den minste hund er ulv i sinnet. La din hund være hund så får du også en gladere hund og kanskje litt bedre samvittighet selv også.

En hund er ingen ny mode og det er uakseptabelt å "kvitte" seg med den når man går lei. Anskaffer du deg en hund har du et ansvar og forplikter deg til å gjøre det beste for hunden så lenge den måtte leve. Tror du ikke du kan oppfylle dette så IKKE anskaff deg en hund!!

En liten utblåsning der....blir bare så forbanna når jeg ser unge "doller" med en liten hund i en veske overalt hvor jeg går.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by j Wed, November 05, 2008 22:39:27

hei hei :) jeg har også en amstaff, BESTE hunden i verden! vokste opp med en liten bisonfrise som i alt bet meg 7 ganger. hunden jeg har i dag både leker å koser med alle- store og små, er kjærlig snill å helt fantastisk hund! Synes det er en skam at rasen er blitt ulåvelig her i norge, skulle gjort alt for en til slik hund. er jo bare synd at noen av dem havnet i "feil"millijø å blir derfor sett på som "farligste! rasen. Jeg blir super provosert av hele opplegget, de kan ikke hadt mye fakt eller opplevd rasen selv de som fast slo låven.

hilsen drem teem;)

Posted by marianne Wed, December 19, 2007 01:19:58

Hei, synes det er flott at folk med amstaff har en blogg som deg, har selv hatt amstaff, den mest sjarmerende av de hundene jeg har hatt, har ridgeback nå, men er ikke helt det samme som en amstaffen. Jeg mener det er synd at det ble et slikt rykte om rasen, du blir fort forhåndsdømt med en slik rase, og snart er det vel ikke flere igjen nå som det er avlforbud her i norge?